La Tour de Carol

/

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Negro del icono de YouTube
  • Negro del icono de Spotify

Difícil encasellar la seva música degut a la falta de precedents en català. I precisament això, fa que el seu atractiu sigui enorme. 

Pop-rock emotiu que beu directament de fonts anglosaxones, recordant per moments a grups dels 90 com van ser Jimmy Eat World o bé Mineral i la resta de corrent emo, que tantes fibres va arribar a tocar en el seu moment.

Si a tot això hi sumem unes lletres detallistes i properes, i uns arranjaments pensats per sonar exactament igual que al directe, obtenim una mescla que ens fa viatjar cap a sonoritats d’altres indrets, sense perdre l’essència en cap moment del què està fet a la nostra terra. 

El resultat fa que no et puguis deixar de preguntar quan és que es decidiran a fer públic tot el seu treball. I fins que arribi el moment, ens han deleitat amb Dualitat, avançament del que serà el seu primer àlbum.

àlbums

Not Your

Manager's

"Construïm el marc ideal on els artistes sentin la necessitat natural de crear, doncs és gràcies al seu talent que podem seguir sentint-nos amants de la música."

© 2019 by Not Your Manager's

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now