Allwoods

Inspirats en la genuïnitat dels grans artistes de la música americana i el country per sobre de tot, apareix ALLWOODS en el panorama musical a nivell nacional i internacional l’any 2017.
El grup, amb la seva seu a Terrassa (Barcelona), llança el seu primer àlbum BIRTH a finals del 2018, on desenvolupen i posen en comú les seves influències.
El single del àlbum, “Try to understand”, defineix com l’estil més comú: el New Country, en un àlbum on combinen 8 cançons pròpies amb 8 versions en les que veneren als autors que els influencien.
 
Nominats als premis HALL OF FAME 2018 en la categoria de Spanish Americana Music Artist, sumen el valor instrumental que tenen els artistes més nous i potents del CMA amb el seu propi estil i la seva denominació d’Origen.
A l’escenari trobarem a 6 músics amb un directe que alguns medis de comunicació han classifica de “impecable” : una combinació de cançons pròpies i versions de hit de line dance de tots els temps per a poder gaudir d’un concert qualitatiu i a la vegada apte pel ball.

 

Concerts pel territori europeu (França, Lituània,...) avalen la seva facultat de fer uns directes potents i amb tota l’escència del country, és per aquest motiu que estan considerats un dels millors grups d’Europa.

Not Your

Manager's

"Construïm el marc ideal on els artistes sentin la necessitat natural de crear, doncs és gràcies al seu talent que podem seguir sentint-nos amants de la música."

© 2019 by Not Your Manager's

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now