The Sappy's

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Som The Sappy’s, una banda de grunge, la roca alternativa de terrassa i Matadepera. Som quatre membres de la banda, Agnès (veu i baix), Xavi (guitarra rítmica) Santi (guitarra solista) i l’Àlex (bateria). Portem un any i mig tocant com a banda. Actualment tenim un videoclip penjat a YouTube anomenat "This time" i el mateix single penjat a Spotify. Fa un parell de setmanes vam entrar a gravar el nostre primer EP a l' "estudi EM" amb Xavi Escribano, el qual es presentarà en els pròxims mesos.
 
En els concerts solem tocar les nostres pròpies cançons gairebé sempre acompanyades d'alguna cover (Pixies, Jet...). Les nostres principals influències són Nirvana, Foo Fighters,  Smashing Pumpkins...
 

The Sappy's ha tocat en llocs com el Jazz Cava de terrassa, el Festival TAM, Festa Major de terrassa a l'espai vapor, Festa Major de Matadepera, a la sala Continental de Barcelona, entre d’altres.

Not Your

Manager's

"Construïm el marc ideal on els artistes sentin la necessitat natural de crear, doncs és gràcies al seu talent que podem seguir sentint-nos amants de la música."

© 2019 by Not Your Manager's

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now